Útmutató kezdő vásárlóknak: Így vásárolj a nagyobb kínai áruházakban

Ha valamelyik kupon nem működik, kérünk jelezd a kuponnál a lefelé tartott hüvelykujjal, hogy töröljük a listából! Köszönjük!

A Flash Sale nem kuponkód, ahol ezt találod ott nem kell kupon az akciós árhoz!

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

A kuponkereső oldalon jelenleg három nagyobb kínai webáruház akció találhatók meg, de várhatóan még idén bővülni fog a kínálat. Az oldal működése egyszerű:

  1. Az oldalakon böngészve vagy a keresőt használva megkeresed a téged érdeklő terméket
  2. Kattintasz a Kuponkód itt! feliratra
  3. Ha a kuponkód helyén Flash Sale van mehetsz tovább az áruházba a Használni szeretném a kupont, irány az áruház! feliratra kattintva, mert a Flash Sale akciókhoz nem kell kupon!
  4. Ha a kupon kódjánál Nem Flash Sale van, akkor kijelölöd az ott látható kódot, nyomsz egy CTRL+C-t, utána mész tovább az áruházba
  5. A vásárlásnál a kosár oldalon bemásolod a kódot, ha működik örülsz, olcsóbban sikerült vásárolnod!

Jellemző, hogy az áruházak a kuponos akcióban csak viszonylag kevés, néhány száz terméket adnak el. Emiatt a kuponos készletek hamar kimerülnek. Ha a kupon már nem működött, akkor kérlek jelezd ezt nekünka a Nem gombra kattintva, hogy eltávolíthassuk a listából. Érdemes a régebbi kuponokat is kipróbálni, előfordul, hogy az akciós készlet nem merül ki, ilyenkor kis szerencsével a kupon a kiadása után hónapokkal is használható marad.

Ha nem találsz használható kupont ne keseredj el, nézz vissza minden nap. A nyár kivételével általában a hét hat napján - vasárnap kivételével -  jönnek új akciók, illetve az is előfordul, hogy a kuponos készletet újra feltöltik. Mi igyekszünk a kuponokat a kiadást követően a lehető leghamarabb frissíteni, ez naponta 24-16 óra között történik.

Az áruházak működésével kapcsolatban javasoljuk, hogy olvasd el ezt a cikkünket: Így vásárolj a nagyobb kínai áruházakban

 

Ha elolvastad az itt leírtakat, elolvastad a cikket és mindig kérdésed van tedd fel itt alább, igyekszünk mielőbb válaszolni!

Back to Top